Another day, another dollar.

Så, Sarah och jag är TP mästare - fint samarbete. Synd att hon ska bo så jäkla långt bort, ur kommunaltrafiken synpunkt. Va hemma klockan 00.50 - helt slut.

Och nu har jag inte längre några hål i tänderna, vilket jag har firat med lite godis. ´Fucking hell va dåligt det går för mig att sluta äta godis. Har i alla fall lugnat mig med läsken. Till nästa vecka ska allt godis också vara borta. Ont i huvudet har jag också. Stackars lilla mig.

Kort dag på jobbet idag. Skönt. Sen hem, lite middag och en promenad. Lååång promenad. Ska bli så otroligt skönt att komma ut med mig själv och mina tankar. Imorgon mer jobb, och ledig på fredag. Nice!

this is the shit, and I make shit happen

slits mellan det jag vet är bäst för mig på långsikt och det som antagligen kommer få mig att må bra för stunden. ungefär som när man funderar på om man ska köpa godis eller frukt. godis eller frukt.

vi har så mycket plommon i vår trådgård att det är löjligt. funderar på att be grannarna plocka lite. känns så slösaktigt att inte ta vara på dem. men sen så är jag ju en slösaktig person, så varför skulle inte mitt träd vara likadant?

jag fasar för den dagen någon spelar på spelautomaten på jobbet och vinner.
det luktar skit från den restaurangen som brann ner intill jobbet.
idag inleder jag dagen med xXx - Vin Diesel

yeah. muskelberg!


tiden går baklänges...och ingen pratar med mig.

man känner sig lite tappad bakom en vagn socialt sett på fredagar - när man jobbar. ingen som sitter hemma och tråkar, och gör de det så har de någon att tråka med, vilket innebär att de inte är online på msn eller facebook, eller något av det 10 000 andra communitys som cyberrymden vimlar av.

ingen, nada, none, rien!

jag har tråkigt. och det är jobbigt att behöva låsa upp dörren och förklara för allt som försöker köpa godis varför vi låser dörren klockan 21. rånare göre sig icke besvär....

(åh, nu kom Renae, Max och deras gäster in - people!!!)

sen gick de. men det är de små sakerna som räknas.

fast jag glömde bort vad jag egentligen hade tänkt skriva i inlägget. va nog inget viktigt. är sällan det.
saknar något. vad är det? vill åka tillbaks till Kalifornien. borde ta körkortet först. ska man kanske hårdsatsa på det?

Öhhh....

Ibland känns allt bara skit. Jag sårar människor som jag bryr mig om, jag blir besviken på mig själv, jag drar mig undan, sjunker djupare ner. Ekonomiskt är allt en katastrof. Känslomässigt är det bara knapp att jag håller ihop ibland. Jag är trött, men tror inte att jag blir piggare av att vila. Det är en trötthet i själen. Saknad efter något som nu bara är ett hål i mig. Mamma, pappa, H. De har liksom glidit undan. Aningen dött, eller så har jag tryckt undan dem, eller så har de aldrig riktigt varit där.

Är det då så underligt att jag ibland roar mig med A? Han är ju en förströelse - man kan låtsas att allt är okej då. Att det finns någon där, att jag inte känner mig ensam. Han fyller inte hålet, men han kanterna mindra skarpa och jag skär mig inte lika lätt. För att tala med H är lika ljuvt som det är bittert. Jag blir bitter - för att alla frågor som börjar med OM allt flyger in i huvudet. OM...

Jag gillar A, men inte så mycket att jag riskerar att såra honom. För det är inför människor som jag inte tror att jag klarar mig utan som jag låtsas. Som jag ljuger. Också inför mig själv. Jag skulle vilja förklara - att nu finns det inga hemligheter längre. Nu har du sett allt det är att se av den sidan Maj. Den som ljuger och är rädd. Det finns andra sidor som du inte sett - men de är inte lika fula. Och nu när du sett allt av det fulaste kanske det är för sent. Jag kanske blivit för ful. Och det kanske är bra. Jag kanske kommer såra dig igen.

Så vi kan väl hålla oss borta? Jag står inte ut med att jämt bli besviken på mig själv. Och jag tror inte att du klarar det heller. Håll dig borta, du betyder för mycket.

Såååå trött

Jag vill verkligen sova. Hem och sova. Fan om något hänt min cykel - då blir jag ledsen. Cykla från Väsby. Smooth.

Imorgon är det en heldag, det är psykologen på morgonen, sen snabbt tillbaks till väsby och 10 timmars tisdagshalva. Yey. Då kan jag inte vara såhär hängig. Får bli två monster - sen borde det vara lugna puckar. Off.
Är dessutom ledig på onsdag och torsdag (eller typ: ska till skolan på torsdag - men det borde vara soft). Sen är det jobba fredag till tisdag. Sen ledig. Ledig. Ledig. Ledig.

Det är ju typ som att vara ledig när man jobbar på KMK, bara 6 timmars jobb och man behöver inte vara lika aktiv som i videobutiken. Det är mer lättjobbat. Hmmm....desstutom bättre tider. Man missar inte så mycket socialt om man jobbar 10-16. Värre om man jobbar 11-22, har man ju i princip missat en halv fest.

Ah. Man ska nog inte klaga när man träffar så många som inte har jobb. Vilket påminner mig: när jag ligger på plus igen ska jag undersöka möjligheten att gå med i a-kassan. Denhär turen kan ju inte hålla i sig.

1,5 timme kvar. What to do?

namnförslag?

jag vet dessutom vad jag ska döpa min son (förutsatt att jag någonsin får en) Kristoffer-Robin. Åh. Så. Klockrent!

....

jag har ett standard lösenord - jag använder det överallt. jag bryr mig inte om att nämna detta faktum - eftersom det är så svårt att jag brukat behöva skriva om lösenordet 4 gånger innan jag kommer in på det kontot jag ska. jag kan dessutom inte verbalt berätta vilka bokstäver/siffror och i vilken kombination de kommer - för allt sitter i fingerspetsarna. detta innebär dessutom att det blir problematiskt att logga in på datorer med ett icke-svenskt tangentbord. suck.

jag köpte igår toffée på matmarknaden vid sergelstorg. innebär två problem: jag hetsäter vanligtvis hälften av allt godis jag köper och slänger resten. (yeah...some parts of an eating-dissorder you just can't shake) det andra problemet kommer när jag inser att jag inte med gott samvete kan slänga godiset eftersom det var DYRT! nu när jag ändå erkänner saker kan jag ju passa på att nämna att jag dessutom köpte sockrad ingefära idag innan bion. och nu kan jag inte slänga det eftersom pappa är i köket. lätt panik. glömde slänga det innan jag kom hem. fuck fuck.

inglourious bastards va en bra film.

rätt inlägg, i rätt blogg. förvirrad a la maximum!

inte i videobutiken däremot. på kungliga myntkabinettet! ska bli roligt, variation. lite bättre betalt också....och lite roligare 9.45-16.15. inte jätte tidigt och inte jätte sent. helt lagom.
sen blir det födelsedagsmiddag hos en bekant på lördagen och bio på söndagen. och arbete på måndagen. och på tisdagen. wow jag framstår ju nästan som en flitig person.

det betyget dras dock ner när man kontemplerar det faktum att det var först igår som jag fick ändan ur vagnen och beställde skolböcker - två veckor in i terminen och efter 4 lektioner (varav jag varit på 1). duktigt flicka! har dessutom beställt den sista i guldkompassen-trilolgin och de första 7 böckerna i Evanovich "Plum" serie. Fantastiskt rolig bok serie. Jag önskar att de ville göra film på dem....kanske. Om det görs bra.

Är inte hundra på om jag är hungrig eller godissugen. jag borde vara hungrig....hmmm...lasagne ikväll också tror jag. måste komma ihåg att tala med pappa om att jag kan göra egen lasagne och frysa in, godare än Precys. kanske på onsdag? hemma då. har böckerna kommit ska jag plugga. annars bara slappa.

va fjuttit ens liv ter sig när man skriver om det. jobba hit, plugga dit, roa sig där. nu ska jag leta reda på en film där det finns många långhåriga vikingar. jag är sugen på en sån. viking alltså. inte filmen egentligen.

och angående rubriken: yes, jag är förvirrad. fundrar på att skriva mitt namn i pannan så någon kan berätta vad jag heter när jag glömt det.

RSS 2.0