Sent ute!

Jag som alltid brukade vara personen som var ute i god tid och som inte sköt upp saker. Vad hände med mig? Jag skjuter på att deklarera åt Idéhistoriska, jag skjuter på att fixa saker till lägenheten, jag skjuter egentligen på allt. Skärpning!

Anyways: härligt att åka inlines. Var lite orolig igår när jag trodde att min broms höll på att ta slut men insåg imorse att den var hur fin som helst, knappt använd (ehh....kanske liiiiite använd). Jag kan numera även bromsa i backar och svänga riktigt fint. Behöver dock en hjälm som skyddar bakhuvudet - annars kommer det gå riktigt illa omjag trillar baklänges. Inte för att det inte är skojit med hjärnskador - men det känns lite "last season".

Kommit igång med träningen också, lite långt uppehåll med allt djävulskap som min kropp gett mig på sistone. Men nu är jag tillbaks i sadeln. Måndag: 1 timmes simning. Tisdag: inlines och gymmet. Onsdag: inlines och 45 min simning. Toppen! Jag kommer snart bli fit igen. Summer fit.

Och på tal om fit: vår/sommar kläder och bikini? Kan man kanske hitta det för inte en as-dyr penning? Tomorrow we will see....

Mina fötter gör ont.....!

.. men jag vägrar ta av mig mina inlines. De är de enda som har gjort denna dag uthärdlig - det faktum att jag kan swisha omkring i butiken, tyst och snabb. Jag tror stenhårt på denna idé!!!! Ska bara vänja fötterna vid att ha dem på :P

Och jag har faktiskt ramlat också - men inte pga av mina inlines utan pga av mina byxor som är lite för stora....ramlade helt enkelt av stolen som jag stod på för att komma åt att rengöra glassmaskinen (helvetes maskinen). Ont gjorde det och blåmärken kommer jag ha :( På insidan av låren - skit skoj. Jag hade ju preeciiis blivit av med den senaste omgången från flytten. Jäkla skit.

Inlines is the shit....och bra benträning också. Imorgon ska jag försöka åka till gymmet i dem och gymma lite innan jobbet. Om det inte spöregnar dvs. Vilket det gör just nu....bajs.

ähh...palla

Idag är det måndag och imorgon är det tisdag. Och för en gångs skull ser jag faktiskt fram emot att jobba tisdag-fredag. Varför? Jo, för att det är satans så mycket tråkigare och dyrare att gå och vara sjuk. Inget mer sånt nu!

Deklarationen ännu inte dykt upp. Jag har bråka med Nordea och tycker att någon borde komma och klia mig på ryggen- typ nu!

Irriterad

Hur svårt ska det egentligen vara att bara skicka in kontrolluppgifter till skatteverket. HUR JÄVLA SVÅRT! Jag listade för egenmaskin ut idag att anledningen till att jag inte fått någon skattedeklaration är att de tror att jag tjänat mindre än 18 000 kronor förra året. Och visserligen så tjänar jag lååååångt ifrån någon bra lön men nog fick jag ändå mer än 18 000 kronor. Varför tror nu skatteverket det? Jo, därför att arbetsgivaren min skickade kontrolluppgifterna till skatteverket i en fil som de inte kunde öppna. FUCKING IDIOTS!

Jag nu beställt en blankett från skattverket och hoppas på att kunna deklarera i tid. MEN det medför också att jag måste skicka in den till skatteverket, ingen sms deklaration för min del. Vilket i sin tur innebär att det inte blir något extra i fickan lagom till midsommar som jag hade trott utan i augusti eller september. Ett stort fuck you till mig alltså.

Jag har således sådär lagom med arbetsmoral just idag och tycker att det är ganska trist att det blåser så mycket så att jag inte kan sitta ute i solen och inte jobba istället för att sitta inne bakom disken och inte jobba.
Näe, nu ska jag ringa och klaga till kollega J.

Sjuk

150 kronor för att få reda på det jag egentligen redan viste men ville vara säker på: virus utlöst halsfluss utan möjlighet till pencillin. crap. idag är det däremot mindre svullet. hoppas på att kunna jobba tisdag, eller allra senast onsdag.

men nu ska vi inte gräva ner i oss i det negativa: det positiva är att min menskopp fungerar utmärkt!


RSS 2.0